Taartversiering

Hieperdepiep hoeraaaa…
Bij verjaardag denken we natuurlijk allemaal aan ballonnen, slingers, cadeaus en natuurlijk taart en op taart kunnen de Verjaardagskaarsen natuurlijk niet ontbreken. Maakt niet uit hoe oud je word kaarsen zijn er voor iedereen.

Wij van Feestwarenhuis.nl hebben een uitgebreid Verjaardagskaarsen assortiment. Zo hebben wij de standaard kaarsjes in verschillende kleuren en vormen en maten. Gaat u voor 1 kleur of meerdere kleuren of heeft u ze recht of liever met een curl? Of heeft u liever getallen kaarsen? Deze hebben wij ook namelijk in verschillende soorten kleuren en maten.

Bent u opzoek naar iets speciaals? Wij hebben zelfs kaarsen met muziek. Dit is een unieke verjaardagkaars die muziek maakt wanneer deze is aangestoken. Wanneer de kaars wordt uitgeblazen gaat ook het muziekje uit.
U kunt deze net zolang gebruiken tot de kaars helemaal op is. De kaarsen zijn verkrijgbaar in roze, geel en blauw.

Maar wij hebben natuurlijk niet alleen verjaardagskaarsen. Wij hebben ook verjaardag slingers, tafelservies, servetten, ballonnen, deurborden en confetti en serpentine.

Heeft u een speciaal thema in gedachten? Wij van Feestwarenhuis.nl hebben verschillende soorten thema’s. Van kinderthema tot kleurenthema en voor de leeftijden 0 tot 100 jaar. Het maakt niet uit wie er jarig is, er zit vast en zeker iets tussen.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!