Eenhoorn / Unicorn versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Eenhoorn / Unicorn versiering

Resultaat 1–96 van de 160 resultaten wordt getoond

Klantbeoordelingen

Een echt magische en onvergetelijke verjaardagsfeestje..

Is uw kind binnenkort jarig en dol op eenhoorns? Laat het grote avontuur maar beginnen met De Eenhoorn verjaardag decoratie van het Feestwarenhuis.

Versier uw huis met de party deurgordijn en laat de kinderen een magische kamer binnenkomen. Versier de magische kamer met de slingers, ballonnen en hangdecoratie.
Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema Eenhoorn? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Verkleed uw kleine met de Eenhoorn verkleed kleding om het feestje helemaal compleet te maken en vindt u het stiekem ook leuk! Ook voor u hebben wij leuke eenhoornkleding.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed.
Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de eenhoorn uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie  van de eenhoorn mee naar huis.
Voor het versieren van de verjaardagtaart of cupcakes hebben we allerlei decoraties in ons assortiment.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn. Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!