Owl

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Owl

Producten filteren

Prijs

Thema / Personage

Sorteren op

Toont alle 3 resultaten

Klantbeoordelingen

Laat het feest maar beginnen met de OWL Pal versieringen.
Elk feest begint met de juiste decoratie. Voor het OWL Pal kinderfeest vindt u bij Feestwarenhuis.nl alles wat nodig is om van de kamer, tuin of zaal een echt partyruimte te maken.

Deze schattige diertjes zijn niet alleen wijs, maar ook leuk om uw locatie mee te versieren. Is uw kind dol op uilen? Versier uw huis met de slingers en vlaggenlijnen om het feest extra avontuurlijk te maken voor de jarige.

Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema OWL Pal? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Wilt u OWL Pal combineren met een ander thema of thema kleur? Bekijk ons uitgebreide assortiment en er zal vast wel iets voor u tussen zitten!

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de OWL Pal uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!