Minions versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Minions versiering

Toont alle 3 resultaten

Klantbeoordelingen

Minions versiering

Wie kent ze niet deze grappige gele poppetjes. Het is er geen één het zijn er geen twee maar honderden van die leuke mannetjes. Veel zeggen ze niet maar begrijpen doen we wel. We hebben het natuurlijk over de Minions.

Is uw kleine ook zo gek op deze gele poppetjes. Dat komt mooi uit want wij hebben een uitgebreid assortiment van Minions versiering bij het Feestwarenhuis.nl.

Versier uw huis in een geel paleis met de verschillende slingers, hangdecoratie en vlaggenlijntjes. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo hebben wij verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon of leuke latex ballonnen met of zonder helium.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een leuke gedekte feesttafel passend bij de Minions versiering. Zo hebben wij verschillende Minions borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Minions uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje van Minions met een traktatie bijvoorbeeld stickers mee naar huis.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!