16 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 113 resultaten wordt getoond

Wanneer je 16 jaar wordt, ben je geen klein kind meer. Een kinderfeest is niet meer gepast en je wilt het aller grootste en tofste feest geven zodat iedereen jaloers op je word. Daarbij mag de Sweet sixteen versiering natuurlijk niet ontbreken wanneer iemand in jouw omgeving deze toffe leeftijd heeft bereikt! Dan is er natuurlijk een reden voor een heel groot feest en zit u hier bij het Feestwarenhuis goed.

Pak het groots aan en laat heel de buurt weten dat er een jarige is met de sweet sixteen gevelvlag, banner en afzetlinten. Maar dat is natuurlijk nog niet alles voor binnen hebben wij tal van 16 jaar versiering als verschillende slingers, ballonnen 16 jaar, deurgordijnen, hangdecoratie, pompom, confetti, serpentine en nog heel veel meer.

Wat is een groot feest zonder allemaal lekkere dingen. Met de versiering van sweet sixteen heeft u zeker de aller mooiste en coolste gedekte tafel voor de 16 jarige.

Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 16 is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed, handschoenen, jurkjes en de leuke verschillende sokken en ze zullen zeker opvallen!

Met het Feestwarenhuis geeft de 16 jarige het aller tofste feest die ze niet zo snel zullen vergeten

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!