Peppa Pig versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Peppa Pig versiering

Toont alle 20 resultaten

Klantbeoordelingen

Welk kind is er niet hoteldebotel van Peppa Pig en haar lieftallige varkensfamilie?

Daarom hebben wij van het Feestwarenhuis een uitgebreid assortiment van dit schattige varkentje Peppa Pig met haar familie broertje George, papa en Mama Pig.

Versier uw huis met de slingers en vlaggenlijnen om het feest extra avontuurlijk te maken voor de jarige.

Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen. Zo hebben wij latex ballonnen en of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema Peppa Pig? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende soorten borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Peppa Pig uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

En als er iemand binnenkort jarig is? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met het thema Peppa Pig met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!