Basic Dots

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag versiering  ›  Basic Dots

Producten filteren

Prijs

Sorteren op

Klantbeoordelingen

Om vrolijk van te worden.
Het feest kan beginnen want wij van De Ballonnenkoning hebben zo gezellig verjaardag thema. Zelfs wij worden er super vrolijk van. Maak het extra feestelijk met de Basics Dots versieringen van Feestwarenhuis.nl.

Is er iemand jarig? Met de Basics Dots versiering weet iedereen dat er een jarige is. Jong of oud dit thema is voor iedereen. Met deze vrolijke versiering wordt het één groot feest!!

Laat iedereen weten dat er een jarige is met een markeerlint. Maak uw huis extra gezellig met de vrolijke slingers, honeycomb en ballonnen. Bij vrolijke versieringen horen natuurlijk lekkere hapjes met gezellige cocktailprikkers. Voor de kleintjes hebben we leuke uitdeelzakjes voor traktaties.

Wilt u uw versiering combineren met andere thema’s? Geen probleem! Zo hebben wij verschillende soorten thema’s  Basics en andere thema’s  zoals: Cake & Candy, Flamingo Paradise, Kraft Perfection, Rainbow en cloud en Confetti Fun voor nog meer kleuren explosie die goed bij Basics Dots passen.

Maar ook voor andere thema’s zit u hier goed! Zo hebben wij de thema’s speciaal voor kinderverjaardagen of leeftijd categorieën. Maar ook feestartikelen en decoratie.

Wilt u inspiratie op doen? Kijk dan bij verjaardagballonnen, verjaardagslingers, servetten, borden, bekers en bestek, deurborden en confetti en er zal vast wel iets voor u tussen zitten!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn. Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel Feestwarenhuis.nl.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!