25 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 108 resultaten wordt getoond

Hiep hiep hoera… 25 jaar!!
Eindelijk is het zo ver 25 jaar! Een kwart van je leven is al voorbij en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Dat doet u natuurlijk samen met Feestwarenhuis.nl

Zet heel de buurt af met slingers en verkeersborden zodat ze weten waar de jarige woont. laat ze 3 x toeteren met de 3x toeter banner. Zet de jarige in het zonnetje door heel het huis te versieren met allerlei vlaggenlijntjes, slingers en ballonnen 25 jaar.

25 jaar versiering

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 25 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 25 jaar is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van De Ballonnenkoning leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 25ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel .
Verjaardagen viert u samen met De Ballonnenkoning!! & Feestwarenhuis.nl