Folieballonnen Oud en Nieuw

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen Oud en Nieuw

Toont alle 29 resultaten

Klantbeoordelingen

HAPPY NEW YEAR….
Oud en Nieuw, het inweiden van het nieuwe jaar, daar kunnen ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Met de ballonnen van Feestwarenhuis.nl maakt u van uw Oud en Nieuw één groot feest! Zo hebben wij een uitgebreid assortiment van Oud en Nieuw Folieballonnen.

Wij van Feestwarenhuis.nl hebben verschillende soorten, maten en kleuren ballonnen. Wij hebben mooie folieballonnen in de vorm van bijvoorbeeld een champagneglas, champagnefles of metallic star Happy New Year folie ballonnen.  Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Geef uw dierbare een gepersonaliseerde ballon voor Oud en Nieuw. Wij van Feestwarenhuis.nl bedrukken ballonnen met eigen tekst.

Maar dat is nog niet alles ook voor decoratie en sterretjes zit u hier goed.

Versier uw huis binnen en buiten met de mooie artikelen van Pop The Bubbly of Decoratie. Zo hebben wij verschillende soorten slingers, LED verlichting, honeycombs en backdrops. Met deze versiering steelt u zeker de show. Wat is Oud en Nieuw zonder een mooi gedekte tafel? Wilt u in stijl dineren of wordt het alleen maar lekker borrelen met de heerlijke hapjes ? Dat kan met het assortiment van Feestwarenhuis.nl. U kunt het zo gek nog niet verzinnen of wij hebben het. Zo hebben wij verschillende soorten borden, bekers, servetten, tafelkleden, bestek, cocktailprikkers, glasdecoratie en tafelconfetti.

Het aftellen is begonnen nog 3, 2, 1 JAAA het is 24:00 Happy New Year…
Steek de sterretjes maar af het feest kan beginnen. Bent u nou jong of oud sterretjes zijn er voor iedereen. Zo hebben wij kleine en grote sterretjes, lang of rond, getal of niet. Wij van De Ballonnenkoning hebben genoeg voor iedereen.
Kijk voor ons uitgebreide assortiment op webshop of kom gerust een keer langs in onze winkel De Ballonnenkoning.
Oud en Nieuw 2021 viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!