Rustic Romance Wedding

Home  ›  Speciale momenten  ›  Huwelijk  ›  Huwelijk Thema  ›  Rustic Romance Wedding

Producten filteren

Prijs

Sorteren op

Klantbeoordelingen

Rustic Romance Wedding

Houden jullie van rust en romantiek? Dan is de collectie Rustic Romance Wedding echt iets voor jullie. Bij Feestwarenhuis.nl hebben we een mooi assortiment aan decoratie welke zeer geschikt is voor een mooie huwelijksdag.

Laat u inspireren door de landelijke charme van de rustic romance wedding collectie van Feestwarenhuis.nl en geef zo een persoonlijke en unieke toch aan je bruiloft. Wanneer u denkt aan de voorbereiding dan hebben we uitnodigingen gemaakt van kraft papier. Ga je voor het feest denk dan aan een wegwijzer voor de ceremonie, het diner en dancing, dessert en drankjes. Voor op de tafels hebben we uiteraard tafelnummers, maar ook vaasjes voor de bloemen en kaarsen.

Vergeet het vermaak van de kleine – en grote – kinderen niet. Bij Feestwarenhuis.nl hebben we diverse spellen voor jong en oud, maar ook voor buiten of aan tafel, een tipi tent om lekker even te chillen, knutselartikelen, stickers en een activiteitenboekje om even te kleuren. Op een huwelijksdag worden veel foto’s gemaakt, vaak met leuke, grappige photobooth props. We verkopen deze in verschillende soorten en maten, vaak zijn ze gemaakt van papier/ karton. In de collectie rustic romance wedding hebben we ook een houten versie.

Willen jullie voor de dansavond een kistje vullen met gepersonaliseerde slippers? Ook dan zijn jullie bij Feestwarenhuis.nl aan het goede adres, bel of mail ons om te vragen naar de mogelijkheden.