Sarah versiering

Toont alle 59 resultaten

Sarah…
Je vijftigste verjaardag! Sarah! Wat snel gaat toch de tijd. Alweer 50 jaar! Dit wordt voor jou een dag met veel gezelligheid. Aandacht, liefde en een lekkere taart.

Wordt er iemand 50? Dan komt er een feestje. Wat is er nou leuker dan feestartikelen voor de jarige Sarah! Organiseer een groot feest voor u of de jarige. Kijk snel in de shop voor leuke Sarah versiering.

3x toeteren! Laat de hele buurt weten dat Sarah jarig is met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord, gevelvlag en om niet te vergeten de 3x toeteren banner. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en hang decoratie.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 50 jaar of Sarah kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat zij 50 jaar en Sarah is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Bij 50 jaar hoort natuurlijk ook de pop Sarah. Hoe leuk is het als de jarige wakker wordt en ineens Sarah ergens ziet zitten! Dat is een moment om nooit te vergeten. Ook deze pop haalt u natuurlijk bij Feestwarenhuis.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van Feestwarenhuis leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 50ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl