Minnie Mouse versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Minnie Mouse versiering

Toont alle 20 resultaten

Klantbeoordelingen

Minnie Mouse versiering

Ze blijven altijd schattig. Wij hebben het natuurlijk over de Disney karakters. Zo is er ook de schattige Minnie Mouse. Minnie Mouse is het vriendinnetje van de beroemde muis Mickey Mouse. Ze is altijd vrolijk en heeft het liefst een mooie roze of rode strik in het haar.

Heeft u binnenkort een kinderverjaardag en de kleine is dol op Minnie Mouse? Dat komt goed uit want wij van het Feestwarenhuis hebben een uitgebreid assortiment van Minnie Mouse versiering.

Versier uw huis tot een echt Minnie Mouse clubhuis met de verschillende soorten slingers en ballonnen. Dek de tafel met de schattige borden, bekers, tafelkleed, servetten en rietjes. Maar dat is nog niet alles. Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de schattige Minnie Mouse uitnodigen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met een traktatie bijvoorbeeld stickers mee naar huis.

Wilt u Minnie Mouse versiering combineren met andere clubhuis Disney figuren? Geen probleem zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment van Mickey Mouse.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!