Mickey Mouse versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Mickey Mouse versiering

Toont alle 39 resultaten

Mickey Mouse versiering

Mickey Mouse versiering van Feestwarenhuis.nl!!
Ze blijven altijd schattig. Wij hebben het natuurlijk over de Disney karakters. Zo is er ook onze bekende Mickey Mouse en wie kent deze beroemde muis nou niet?!
Heeft u binnenkort een kinderverjaardag en de kleine is dol op Mickey Mouse? Dat komt goed uit want wij van het Feestwarenhuis hebben een uitgebreid assortiment van feestartikelen.

Versier uw huis tot een echt Mickey Mouse clubhuis met de verschillende soorten slingers en ballonnen. Dek de tafel met de schattige borden, bekers, tafelkleed, servetten en rietjes. Maar dat is nog niet alles. Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de leuke  Mickey Mouse uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje mee naar huis.

Wilt u Mickey combineren met andere clubhuis Disney figuren? Geen probleem zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment van Minnie Mouse.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

Ook voor andere Disney karakters zit u hier goed! Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!! 

Mickey Mouse versiering