Folieballonnen Geslaagd

Toont alle 43 resultaten

Het moment is daar! Na lang zwoegen is de buit binnen; het papiertje is gehaald en hoe viert u dat beter als met een Ballon! Leuk om te krijgen of om te geven. Onze Folieballonnen Geslaagd komen in vele kleuren, vormen en maten en zorgen voor een leuke aanvulling op de gebeurtenis. Ideaal om mee te nemen naar de diploma-uitreiking, of op te sturen met onze optie BALLONPOST. Dan versturen wij uw ballon gevuld met helium in een doos met wat confetti en eventueel een leuke boodschap. Onze ballonnen kunnen ook ‘gewoon’ gevuld worden met lucht.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Geslaagd. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Emoji / Smiley? Of onze Folieballonnen Verjaardag of Folieballonnen Valentijnsdag? Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u sowieso (voor de tweede keer dus!)

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!