Helium tanks

Home  ›  Ballonnen  ›  Helium tanks

Producten filteren

Prijs

Productcategorie

Sorteren op

Toont alle 6 resultaten

Klantbeoordelingen

Heliumtank voor ballonnen

Bent u op zoek naar een helium tank voor uw volgende feest of evenement? Zoek dan niet verder dan Feestwarenhuis.nl! Wij bieden een breed assortiment aan helium tanks in verschillende maten en voor verschillende toepassingen.

Onze helium tanks zijn perfect voor het opblazen van ballonnen voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, babyshowers en andere speciale gelegenheden. Met onze heliumtanks kunt u gemakkelijk en snel ballonnen vullen, zodat u meer tijd kunt besteden aan het organiseren van uw feest.

Bij Feestwarenhuis.nl kunt u kiezen uit verschillende maten helium tanks, afhankelijk van uw behoeften. Onze kleine tanks zijn geschikt voor kleine evenementen en feesten, terwijl onze grotere tanks ideaal zijn voor grote feesten en evenementen.

Bovendien zijn al onze helium tanks van hoge kwaliteit en veilig in gebruik. Wij zorgen ervoor dat onze tanks regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele veiligheidsrisico’s.

Wanneer u een helium tank bij Feestwarenhuis.nl bestelt, kunt u rekenen op snelle levering en uitstekende klantenservice. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste helium tank voor uw evenement.

Bovendien bieden wij ook ballonnen in verschillende kleuren en maten, zodat u alles wat u nodig heeft voor uw feest op één plek kunt vinden. Onze ballonnen zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk worden gevuld met onze helium tanks.

Kortom, als u op zoek bent naar helium tanks voor uw volgende feest of evenement, hoeft u niet verder te zoeken dan Feestwarenhuis.nl. Bestel vandaag nog en maak uw feest nog specialer met onze hoogwaardige helium tanks en ballonnen!

Hoe werkt een helium tank;
De doos bevat een helium tank en een ventiel. Draai het ventiel op de fles.
Draai de fles open (linksom) en schuif de ballon goed over het ventiel.
Houdt de ballon wel goed vast en druk het ventiel met de ballon naar beneden, de ballon wordt nu gevuld.
Laat het ventiel los wanneer de ballon groot genoeg is. Leg een knoopje in de ballon en maak de ballon vast aan een lint.
Let op dat u rekening houdt met de maximale zweeftijd van de ballonnen, vul de ballonnen dus 1-2 uur voordat het feest gaat beginnen.

Meest gestelde vragen over helium;
Is helium hetzelfde als lachgas? – NEE helium is geen lachgas en kan ook niet gebruikt worden voor hetzelfde doel als lachgas.
Is helium gevaarlijk? – NEE helium is een reuk en geurloos gas en is niet brandbaar. Helium is dus een inert gas.

Het feest is voorbij en de helium tank is leeg;

Wanneer het feest voorbij is en de helium tank is leeg dan kunt u deze inleveren bij uw lokale afvalverwerking en/of milieustraat. Draai de fles helemaal open (linksom) en laat alle resten van de helium uit de fles ontsnappen. Op deze manier is het veilig voor iedereen om de fles netjes in te leveren.