Folieballonnen Verjaardag

Resultaat 1–96 van de 178 resultaten wordt getoond

Er is er één jarig… Onze Folieballonnen Verjaardag toveren niet alleen een glimlach op het gezicht bij de jarige, maar ook bij iedereen die de folieballonnen te zien krijgt. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en maten en variaties voor jong én oud. Deze kwalitatief sterke ballonnen zijn ideaal om mee te nemen naar een verjaardagsfeestje of op bezoek, het huis te decoreren als u iemand wilt verrassen, of op te sturen met onze optie BALLONPOST. Dan versturen wij uw ballon gevuld met helium in een doos met wat confetti en eventueel een leuke boodschap. Onze ballonnen kunnen ook ‘gewoon’ gevuld worden met lucht.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Thank You. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Beterschap? Of onze Folieballonnen Verjaardag of Folieballonnen Valentijnsdag? Wij heten niet voor niets Feestwarenhuis.nl!

Bij de Ballonnenkoning slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer: 010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!