Frozen versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Frozen versiering

Toont alle 23 resultaten

Klantbeoordelingen

Let it go… Let it go…

Wie kent ze niet? Elsa, Anna, Olaf, Kristoff en Sven. Is uw kind ook zo dol op Disney Frozen? Dan zit u hier goed bij het Feestwarenhuis. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment van Frozen.

Is uw kind binnenkort jarig? Wij van De Ballonnenkoning hebben tafeldecoratie van verschillende soorten en maten borden, bekers, rietjes tafelkleden en servetten. Maak uw taart af met de Frozen kaarsjes.

Versier uw huis met de verschillende vlaggenlijntjes, slingers en ballonnen. Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema Disney Frozen? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Voor traktatie hebben wij uitdeelzakjes van Frozen. Geeft u  kind een kinderfeestje? Nodig iedereen uit met een Frozen uitnodiging. Maar dat is nog niet alles. Verkleed de kleine prinses als Elsa of Anna  met de verkleed kleding en ze voelen zich een echte prinses. Vind u het stiekem ook heel leuk om zich te verkleden als Elsa. Geen probleem ook voor u hebben wij een mooi kostuum.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!