Finding Dory versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Finding Dory versiering

Producten filteren

Prijs

Gelegenheid

Thema / Personage

Sorteren op

Toont alle 4 resultaten

Klantbeoordelingen

Ik ben een lief klein visje…
Wie kent haar niet?! Het O ZO schattige visje Dory. Na Finding Nemo kwam het leuke visje Dory. Is uw kleine ook zo fan van dit lieve visje? Wij van Feestwarenhuis.nl  in ieder geval wel. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment van Finding Dory.

Verras het kleine gupje met een versierde woonkamer van leuke en verschillende slingers, vlaggenlijnen en hangdecoratie.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo hebben wij verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon of leuke latex ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor de jarige een mooie tros ballonnen laten maken van dit thema? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Dory uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje van Dory mee naar huis.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!