21 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 152 resultaten wordt getoond

21 jaar….

Is er iemand binnenkort jarig en wordt toevallig 21 jaar? Dat komt goed uit want wij van het Feestwarenhuis hebben een uitgebreid assortiment voor 21 jarigen.

21 jaar versiering

Verras de jarige met een versierd huis door overal verschillende slingers, vlaggenlijnen, banners en ballonnen op te hangen. U kunt het zo gek nog niet verzinnen of wij hebben het. Wilt u ballonnen 21 jaar of heeft u een speciaal thema in gedachten, hier vindt u namelijk alles. U kunt zelfs u eigen tekst op de ballon laten bedrukken. Maar dat is nog niet alles, zo hebben wij voor jong of oud ballonnen, groot of klein, dun of  dik, ronden, vierkanten of ovalen, latex of folie, met of zonder helium. Zoals u leest is er voor ieder wat wils.

TAFELSERVIES,

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 21 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 21 is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Heeft u een speciaal thema in gedachten? Wij van het Feestwarenhuis hebben verschillende soorten thema’s. Van kinderthema tot kleurenthema en voor de leeftijden 0 tot 100 jaar. Het maakt niet uit wie er jarig is, er zit vast en zeker iets tussen.

Geef uw kind het grootste 21 ste verjaardagsfeest van iedereen samen met het Feestwarenhuis.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!