Mix it Up

Toont alle 60 resultaten

WOW, WOW en nog eens WOW.
Creëer een echt een WOW effect met deze prachtige Mix it Up versieringen van Feestwarenhuis.nl. Deze versiering trekt zeker de aandacht. Met deze versieringen worden uw vrienden en familie zeker jaloers en zullen zeker nog lang na praten over dit geweldige feest.

Zo hebben wij van Feestwarenhuis.nl de prachtige ballon plafond kit van ballonnen, hang decoratie en confetti, de banner van Happy Birthday, de ballonslinger met honeycombs en de donut wall. Hiermee decoreert u uw huis tot een echt paleis.

Met de verschillende ballonnen van Mix it Up wordt het helemaal op en top. Bij deze prachtige versiering hoort natuurlijk een mooi gedekte tafel. Zo hebben wij verschillende mooie borden, prachtige servetten, bekers en leuke tafelconfetti voor de lekkere hapjes.

Maak het helemaal compleet met de backdrop gold streamer en de hangdecoratie.

Wilt u het thema combineren met een ander thema of een kleuren thema? Bekijk ons uitgebreide assortiment en er zal zeker iets voor u bij zitten.

Wilt u inspiratie op doen? Kijk dan bij verjaardagballonnen, verjaardagslingers, servetten, borden, bekers en bestek, deurborden en confetti en er zal vast wel iets voor u tussen zitten!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn. Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel Feestwarenhuis.nl.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!