Dora versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Dora versiering

Producten filteren

Prijs

Gelegenheid

Thema / Personage

Sorteren op

Toont alle 4 resultaten

Klantbeoordelingen

Dora versiering

Avonturen met Dora the explorer…

Wie kent haar niet?! Samen met de kijker, haar aapje Boots en haar pratende rugzak en pratende kaart vindt ze altijd de goede weg. Ze is altijd op weg naar een nieuw groot avontuur. We hebben het natuurlijk over Dora!!

Is uw kind ook zo groot avonturier en vindt Dora helemaal te gek! Dan zit u hier goed bij het Feestwarenhuis want wij hebben namelijk een uitgebreid Dora assortiment.

Versier uw huis met de vrolijke slingers en ballonnen en dek uw tafel met de Dora borden, bekers, rietjes, servetten en tafelkleed voor een groot feest.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen voor een echt avonturen feestje? Dat kan met de Dora party uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een feestelijk uitdeelzakje mee naar huis.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een zingende ballon van Dora met de tekst happy birthday van ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn. Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat u kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!