40 Jaar versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag Leeftijden  ›  40 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 174 resultaten wordt getoond

Klantbeoordelingen

Hiep Hiep Hoera.. 40 jaar
Het feest kan beginnen want de jarige is binnen…. Hieperdepiep Hoera… U hoort het al één en al feest. De 40ste verjaardag versierd u met de 40 jaar versiering van het Feestwarenhuis.

3x toeteren! Laat de hele buurt weten dat er iemand jarig is met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord, gevelvlag en om niet te vergeten de 3x toeteren banner. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis buiten en of binnen met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, 40 jaar ballonnen en hang decoratie. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Wij hebben verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon of leuke latex ballonnen.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals verschillende soorten borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 40 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 40 jaar is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van het Feestwarenhuis leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 40ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!! Zo ook bijvoorbeeld met 30 jaar versiering of bekijk ons assortiment ballonnen.