Folieballonnen Huwelijk

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen Huwelijk

Toont alle 34 resultaten

Klantbeoordelingen

Onze Folieballonnen Huwelijk komen in vele kleuren, vormen en maten, en beelden maar één ding uit: liefde! Ideaal om mee te nemen naar een bruiloft, om zelf een trouwerij te decoreren, of op te sturen met onze optie BALLONPOST. Dan verstuurt Feestwarenhuis.nl uw ballon gevuld met helium in een doos met wat confetti en eventueel een leuke boodschap. Onze ballonnen kunnen ook ‘gewoon’ gevuld worden met lucht.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Huwelijk. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Harten? Of onze Folieballonnen Jubileum of Folieballonnen Liefde? Wij heten niet voor niets Feestwarenhuis.nl! Cupido gaat het nog druk krijgen!

Maar ook voor de Huwelijks DECORATIE en bijvoorbeeld TABLEWEAR bent u aan het goede adres. Feestwarenhuis.nl heeft meerdere categorieën met als thema Liefde en Huwelijk. Het gaat druk worden voor cupido!

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!