Cake & Candy versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Cake & Candy versiering

Klantbeoordelingen

Cake & Candy versiering

MMMMMM..dat wordt smullen!!

Met dit Cake & Candy versiering wordt het zeker een feestelijke smul verjaardag. Met deze producten krijgen de gasten zeker wel trek. Maar dat komt helemaal goed met de vrolijke gedekte tafel van lekkere smul bekers en servetten. Maak het helemaal feestelijk met de verschillende vlaggenlijnen, slingers en ballonnen.

Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voorde jarige een mooie tros ballonnen laten maken met het thema Cake & Candy? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Combineer dit lekkere thema met verschillende kleuren of andere thema’s om het nog feestelijker te maken dan dat het al is. Kijk bij themakleuren, of bij decoratie voor meer inspiratie en maak het feest helemaal compleet!

Heeft u binnenkort nog een verjaardag? Zo hebben wij kinderthema’s, thema’s voor oudere kinderen en volwassenen, kleuren thema’s en thema’s voor speciale leeftijden. Zoals u leest is er voor iedereen wat wils. Of u nou jong of oud bent, van 0 tot 100 jaar, rood of paars het maakt allemaal niet uit bij Feestwarenhuis.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.