Toont alle 76 resultaten

Diep in de zee, Diep in de zee…

Wie kent ze niet? Ze bestaan al jaren en ieder kind vindt ze helemaal geweldig en willen ook graag een hele mooie staart en in heel de dag door onder water zwemmen. Op zoek naar de mooie verborgen stad. Wij hebben het natuurlijk over Zeemeerminnen. Betover uw huis als een echt onderwater paradijs met de collectie Zeemeerminnen van het Feestwarenhuis.

Versier uw huis buiten en binnen als Atlantis en alle zeemeerminnen en zeemeermannen weten waar het grootte verjaardagsfeest is.  Zo hebben wij verschillende vlaggenlijntjes, slingers en ballonnen. Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema zeemeerminnen? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Het feest is helemaal compleet met de schattige feesthoedjes.

Voor traktatie hebben wij uitdeelzakjes van zeemeerminnen. Geeft u  kind een kinderfeestje? Nodig iedereen uit met een zeemeerminnen uitnodiging. Maar dat is nog niet alles. Verkleed de kleine prinses als een echte zeemeermin  met de verkleed kleding en ze voelen zich een echte vis in het water.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!