18 Jaar versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag Leeftijden  ›  18 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 182 resultaten wordt getoond

Klantbeoordelingen

Hieperderpiep hoera…

Hè hè Eindelijk 18 jaar! VOLWASSEN!!! Dit moet gevierd worden. De 18e verjaardag van uw kind is een mijlpaal in zijn of haar leven. Uw zoon of dochter is officieel volwassen, dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Hoe kan dat anders met het uitgebreide assortiment van het Feestwarenhuis. Ga er dus maar eens goed voor zitten en laat u inspireren.

Laat de hele buurt weten dat uw kind eindelijk 18 is geworden met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord en gevelvlag. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, 18 jaar ballonnen en hang decoratie.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 18 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 18 is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van De Ballonnenkoning leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 18de verjaardag eens goed te vieren.
Geef uw kind het grootste 18de verjaardagsfeest van iedereen samen met het Feestwarenhuis.
Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!