65 Jaar versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag Leeftijden  ›  65 Jaar versiering

Toont alle 84 resultaten

Klantbeoordelingen

Waar is dat feestje?? Hier is dat feestje!!

Het feest kan beginnen want de jarige is binnen…. Hieperdepiep Hoera… U hoort het al één en al feest. De 65ste verjaardag versierd u met de 65 jaar versiering van het Feestwarenhuis.

3x toeteren! Laat de hele buurt weten dat er iemand jarig is met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord, gevelvlag en om niet te vergeten de 3x toeteren banner. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis buiten en of binnen met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, ballonnen 65 jaar en hang decoratie.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 65 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 65 jaar is geworden met versiering als de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van het Feestwarenhuis leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 65ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!