Bumba versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Bumba versiering

Producten filteren

Prijs

Gelegenheid

Thema / Personage

Sorteren op

Klantbeoordelingen

Bumba versiering

vlaggenlijn Bumba en vriendenBumbabeloe het circus komt eraan Bumbabelie waar is die kleine clown???

Leuk is hij hè? Bumba en zijn vrienden Bumbalu, Nanadu, Kiwi en nog vele anderen. De kleintjes kunnen er geen genoeg van krijgen en wij ook niet. Zo hebben wij een uitgebreid Bumba en zijn vrienden assortiment. Is uw kleine een grote fan van Bumba? Gaat u er dan maar eens goed voor zitten en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Laat zien waar de grootste Bumba fan woont met de leuke vlaggenlijnen, bollampion, letterslingers en slinger met onderhanger. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo hebben wij verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon of leuke latex ballonnen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Bumba uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje van Bumba met uitdeelspeelgoed mee naar huis.

Folieballon Bumba XLIs er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!