Woezel en Pip versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Woezel en Pip versiering

Producten filteren

Prijs

Sorteren op

Klantbeoordelingen

Woezel en Pip versiering

Woezel en Pip..de allerbeste vriendjes van elkaar..
Is uw kind de grootste fan van Woezel en Pip? Tover uw huiskamer tijdens het kinderfeestje om in de Tovertuin! Kom spelen en feestvieren met Woezel en pip, uw kind en al zijn of haar vriendjes en vriendinnen.

Zo hebben wij van Feestwarenhuis.nl een leuk assortiment van Woezel en Pip versiering van uw huis zoals de leuke vlaggenlijnen, bollampion, letterslingers, hangdecoratie en slinger met hanger.
Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Wij hebben verschillende soorten Woezel en Pip ballonnen waaronder een folieballon of leuke latex ballonnen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Voor alle lekkernijen hebben wij een leuke Woezel en Pip etagère.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Woezel en Pip uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!