Paarden versiering

Toont alle 22 resultaten

Iemand verrassen die gek is van paarden?

Is uw kind ook ze gek op paarden? Misschien zitten ze wel op paardrijles. Hoe leuk is het om uw huis om te toveren als een echt manege met de Versieringen van Feestwarenhuis.

Bij het Feestwarenhuis vindt u alles voor een onwijs leuk paarden kinderfeestje. Zo hebben wij verschillende soorten vlaggenlijntje, slingers en ballonnen. Bij ons heeft u ruime keuze van ballonnen, zo hebben wij latex ballonnen of folie ballonnen met of zonder helium. Wilt u voor uw kleine een mooie tros ballonnen laten maken met het thema Paarden? Geen probleem wij maken verschillende groottes ballontrossen.

Voor de jarige en alle kinderen heeft het Feestwarenhuis feestelijke feesthoedjes met mooie paardenafbeelding. Versier de stoel met de stoelversiering paarden en de jarige zit dan op een echte troon.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed. Voor op de taart zijn er passende taartdecoraties.

Voor traktatie hebben wij uitdeelzakjes van paarden. Geeft u  kind een kinderfeestje? Nodig iedereen uit met een paarden uitnodiging.

Wilt u uw thema combineren met andere kleuren? Geen probleem! Kijk een bij categorie kleuren voor inspiratie.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!