Folieballonnen Vierkant

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen decoratie  ›  Folieballonnen Vierkant

Producten filteren

Prijs

Productcategorie

Gelegenheid

Sorteren op

Toont alle 3 resultaten

Klantbeoordelingen

Een ballon is ovaal of rond. Toch? Nee! We hebben ook vierkante ballonnen. Onze Folieballonnen Vierkant zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Deze kwalitatief sterke ballonnen zijn ideaal om mee te nemen naar een feestje of op bezoek, het huis te decoreren als u iemand wilt verrassen, of op te sturen met onze optie BALLONPOST. Dan versturen wij uw ballon gevuld met helium in een doos met wat confetti en eventueel een leuke boodschap. Onze ballonnen kunnen ook ‘gewoon’ gevuld worden met lucht.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Vierkant. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Rond? Of onze Folieballonnen Verjaardag of Folieballonnen Liefde? Wij heten niet voor niets Feestwarenhuis.nl!

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!