Abraham versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag Leeftijden  ›  Abraham versiering

Toont alle 60 resultaten

Abraham versiering

Abraham…
Je vijftigste verjaardag! Abraham! Wat snel gaat toch de tijd. Alweer 50 jaar! Dit wordt voor jou een dag met veel gezelligheid. Aandacht, liefde, versiering en een lekkere taart.

Wordt er iemand 50? Dan komt er een feestje. Wat is er nou leuker dan feestartikelen voor de jarige Abraham! Organiseer een groot feest voor u of de jarige. Kijk snel in de shop voor leuke Abraham versiering.

3x toeteren! Laat de hele buurt weten dat Abraham jarig is met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord, gevelvlag en om niet te vergeten de 3x toeteren banner. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en hang decoratie.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 50 jaar of Abraham kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen Abraham versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat zij 50 jaar en Abraham is geworden met de ketting, button, party sjerp, hoed en de leuke verschillende sokken.

Bij 50 jaar hoort natuurlijk ook de pop Abraham. Hoe leuk is het als de jarige wakker wordt en ineens Abraham ergens ziet zitten! Dat is een moment om nooit te vergeten. Ook deze pop haalt u natuurlijk bij Feestwarenhuis.nl.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van Feestwarenhuis.nl leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 50ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel Feestwarenhuis.nl.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!

Abraham versiering