Resultaat 1–96 van de 97 resultaten wordt getoond

Een echt Dinofeest viert u natuurlijk samen met Feestwarenhuis.nl

Een geslaagd dino themafeest begint met de juiste dinosaurus feestartikelen. Stel een leuk pakket samen, waarmee je in een handomdraai elke feestruimte om tovert tot een echt Dinosaurus park. Alles om uw feestje onvergetelijk te maken vindt u bij het Feestwarenhuis.

Zo hebben wij van Feestwarenhuis een uitgebreid assortiment voor het versieren van uw huis zoals de leuke vlaggenlijnen, bollampion, letterslingers, hangdecoratie en slinger met hanger.
Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Wij hebben verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon of leuke latex ballonnen.

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een gedekte feesttafel. Zo hebben wij verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed.

Hoe stoer is als de jarige een te gekke masker van dinosaurus op heeft en zich omtovert als een echt Dino!

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Dinosaurus uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop

Verjaardagen viert u samen met het Feestwarenhuis!!