Huwelijk

Home  ›  Speciale momenten  ›  Huwelijk

Producten filteren

Kledingmaat

Afwerking

Resultaat 1–48 van de 1238 resultaten wordt getoond

Klantbeoordelingen

Het sprookje begint… De Trouwerij.
Eindelijk is het zo ver, jullie gaan trouwen. De mooiste dag van uw leven. Alles moet goed geregeld zijn, tot in de kleinste puntjes. Aan alle details moet gedacht worden en alles moet matchen bij elkaar. Bij Feestwarenhuis.nl is overal aan gedacht voor uw trouwerij.

Zo heeft Feestwarenhuis een groot assortiment aan decoratie, van autodecoratie tot deurborden en van lampionnen tot confetti. Hoe leuk is het om de gasten warm te verwelkomen? Ook dit is mogelijk met prachtig decoratie touw, letterslingers en ballonnenbogen.

Een onvergetelijke trouwerij gebeurd bij de ceremonie. De gasten schrijven in het gastenboek met alleen maar de beste wensen voor het leven samen, hiervoor dient een ook een bijpassend pennen set te zijn. Rozenblaadjes wat uit strooimandjes worden gestrooid of bellenblaas bij entree en een ringkussen voor de ringen die de liefde verzegelen. Alle onderdelen voor bij de ceremonie is voor u te vinden bij Feestwarenhuis.nl!

Na de ceremonie kan het bij het diner of feest ook nergens aan ontbreken. Dit kan allemaal in hetzelfde thema, rose gold, MR & MRS, everyday love en nog veel meer mogelijkheden om alles bij elkaar te laten passen. Feestwarenhuis.nl heeft champagneglazen, tafeldecoratie en servetten, dit allemaal is te vinden onder trouwrij bij Diner & Feest.

Om het voor de gasten en uzelf nog onvergetelijker te maken kunt u Photoprops nemen en bedankjes doosjes of bedankjes zakjes.

Ook voor de speciale gelegenheden ervoor en later heeft Feestwarenhuis aan alles gedacht. Voor zowel het vrijgezellenfeest als voor een jubileum. Kijk hiervoor onder trouwerij bij speciale momenten.
Krijgt u nu al de kriebels? Kijk dan snel naar ons assortiment in onze webshop of kom gerust  even langs in onze winkel.
De perfecte trouwerij viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!