X-rated Party

Home  ›  Verjaardag  ›  Verjaardag algemeen  ›  X-rated Party

Producten filteren

Prijs

Sorteren op

Toont alle 22 resultaten

Klantbeoordelingen

Voor verjaardagen en feestjes op het randje!

Bij Feestwarenhuis.nl kunt u terecht voor de leukste X-rated Party artikelen om een belangrijke verjaardag of gedenkwaardig jubileum te vieren. Deze artikelen laten er geen twijfel over bestaan: iemand is jarig en dat wordt gevierd! En hoe!

Sexy en grof

Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Borsten, Billen, Schuttingtaal en Grof: hier slaagt u voor uw alternatieve verjaardag decoratie. Wat dacht u van een sexy vlaggenlijn? Of bekertjes met schuttingtaal? Een verjaardag verdient speciale aandacht. Maar daar stopt het niet.

Uitgebreid assortiment

Kijk eens in ons uitgebreide assortiment X-rated Party. We hebben van bekers tot vlaggenlijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze producten kunt u op elke verjaardag combineren met uw decoratie, voor een verrassende twist. Of wat dacht u van een vrijgezellenfeest? De toon is direct gezet! Bovendien zijn onze artikelen scherp geprijsd. Wij van De Ballonnenkoning kopen groot in en daarom bieden we u dus de meest scherpe prijzen voor de leukste producten.

Feestwarenhuis.nl

Maar we bieden veel meer verjaardag thema’s aan. Wat dacht u van Frozen of Indianen. Wij zijn gespecialiseerd in verjaardag decoratie en overige decoratie. Alles om uw feest compleet te maken. Want een feestje mag gevierd worden, en decoratie zorgt voor een groot deel van de sfeer. Kijk ook eens bij onze overige decoratieartikelen.

Meer dan verjaardagen

Maar wij bieden meer dan alleen decoratie voor uw verjaardag. Wij hebben een groot assortiment voor elk thema. Van feestdagen zoals kerst en oud en nieuw tot aan ramadan. En ook voor meerdere gelegenheden waar decoratie of feestartikelen bij gebruikt mogen worden. Zo hebben wij de complete aankleding voor uw bruiloft, verkopen wij duizenden verschillende ballonnen en beschikken we over verkleedkleding in alle soorten en maten.

Neem een kijkje op de site en bestel snel uw feestartikelen bij Feestwarenhuis.nl