Toont alle 27 resultaten

Laat het feest maar beginnen met de Lama versieringen.
Elk feest begint met de juiste decoratie. Voor het Lama Party kinderfeest vindt u bij Feestwarenhuis.nl alles wat nodig is om van de kamer, tuin of zaal een echt partyruimte te maken. De lama ballonnen vormen samen met de letterslinger party time, de slingers lama en cactus en hangdecoratie lama  het perfecte decor voor elke kinderverjaardag. Daarmee heeft u in elk geval de toon gezet en zorgt u voor een perfecte eyecatcher die niemand zal ontgaan. Voor een beetje afwisseling kunt u de lama feestartikelen combineren met effen of gekleurde ballonnen, vlaggenlijnen en slingers. Een beetje groen erbij in de vorm van cactus versiering en uw feestruimte is klaar om de gasten in stijl te ontvangen.
Ga aan tafel met lama decoratie
Of u nu alleen een klein puntje taart gaat serveren of een aantal Mexicaanse gerechten wilt serveren, een goed opgemaakte tafel is een must voor elk feest. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want Feestwarenhuis.nl heeft alles in huis om u te helpen met de lama tafeldecoratie. Voor elke tafel is er een leuk tafelkleed lama en cactus verkrijgbaar. Om de tafel af te maken heb je natuurlijk servies nodig. In het lama thema vind je in het assortiment onder andere wegwerpborden en servetten. Combineer eenvoudig en snel met pastelkleurig bestek en je bent klaar om aan tafel te gaan. Party prikkers en confetti maken het geheel af.

Zijn de kinderen klaar met eten en drinken? Geef ze dan de photprops Lama Party zodat ze leuke en grappige foto’s kunnen maken ter herinnering van dit geweldige feest.

Wilt u het thema kinderfeest een beetje uitbreiden? Lama Party gaat perfect samen met een kleuren decoratie uit het assortiment van De Ballonnenkoning. Combineer er vrolijk op los en stel een feestpakket naar eigen wens samen. Perfect om elke ruimte om te toveren in een prachtig versierde partyruimte waar jong en oud kan genieten van een prachtige verjaardag.

Voor traktatie hebben wij uitdeelzakjes van Lama Party. Geeft u  kind een kinderfeestje? Nodig iedereen uit met een Lama uitnodiging.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.  Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!