50 Jaar versiering

Resultaat 1–96 van de 227 resultaten wordt getoond

Abraham of Sarah…
Je vijftigste verjaardag! Wat snel gaat toch de tijd. Alweer 50 jaar! Dit wordt voor jou een dag met veel gezelligheid. Aandacht, liefde en een lekkere taart.

Wordt er iemand 50? Dan komt er een feestje. Wat is er nou leuker dan feestartikelen voor de 50 jarige! Organiseer een groot feest voor u of de jarige. Kijk snel in de shop voor leuke artikelen.

3x toeteren! Laat de hele buurt weten dat Abraham of Sarah jarig zijn met de verschillende soorten markeer linten, verkeersbord, let op partyzone bord, gevelvlag en om niet te vergeten de 3x toeteren banner. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Versier uw huis met de verschillende soorten slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en hang decoratie.

Een verjaardag zonder gedekte tafel kan natuurlijk niet. Zo hebben wij een uitgebreid tafelservice zoals borden, bekers, servetten, cocktailprikkers, rietjes en tafelkleed. Leuke tafelconfetti en 50 jaar kaarsen maken het geheel helemaal af. Maar wij hebben niet alleen versiering voor uw huis maar ook voor de jarige. Laat zien dat hij of zij 50 jaar is geworden met de ketting, button, party sjerp, ballonnen 50 jaar, hoed en de leuke verschillende sokken.

Bij 50 jaar hoort natuurlijk ook de pop Abraham of Sarah. Hoe leuk is het als de jarige wakker wordt en ineens Abraham of Sarah ergens ziet zitten! Dat is een moment om nooit te vergeten. Ook deze poppen haalt u natuurlijk bij De Ballonnenkoning.

Natuurlijk kunnen de shotglaasjes niet achterblijven. Zo hebben wij van De Ballonnenkoning leuke Happy Birthday shotglaasjes om de 50ste verjaardag eens goed te vieren.

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel .
Verjaardagen viert u samen met De Ballonnenkoning!! & De Ballonnenkoning