Disney Cars versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  Disney Cars versiering

Producten filteren

Prijs

Gelegenheid

Thema / Personage

Sorteren op

Toont alle 3 resultaten

Klantbeoordelingen

Disney Cars versiering

Vroem, Vroem, Vroem…

Voor echte stoere jongens en meiden hebben we Disney Cars versiering in het assortiment. Want wat is er nu leuker voor een jarige Disney Cars fan om ‘s ochtends een met Cars versierde woonkamer binnen te lopen? Bij het Feestwarenhuis  heeft u een ruime keuze aan verschillende Cars decoraties.

Zo hebben wij verschillende slingers, vlaggenlijnen en ballonnen om uw huis te versieren. Wij heten natuurlijk niet voor niets Feestwarenhuis zo maken wij ook verschillende soorten ballontrossen. U stelt ze zelf helemaal samen naar eigen wens. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Wij hebben verschillende soorten ballonnen waaronder een folie ballon en of leuke latex ballonnen met of zonder helium. Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.

Na een middag racen kan een stevige feestmaaltijd natuurlijk niet ontbreken! Dek de tafel met de verschillende borden, bekers, servetten, rietjes en een tafelkleed.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de Disney Cars uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Wilt u dit thema combineren met een ander thema? Zo hebben wij bijvoorbeeld het thema Racing die goed bij dit thema past. Maar natuurlijk kunnen andere thema’s ook. Heeft u een speciale kleuren thema in gedachten? Ook daar hebben wij een uitgebreid assortiment van.