School Start versiering

Home  ›  Verjaardag  ›  Kinderverjaardag  ›  School Start versiering

Producten filteren

Prijs

Sorteren op

Toont alle 5 resultaten

Klantbeoordelingen

School Start versiering

Bij Feestwarenhuis.nl begrijpen we dat de start van een nieuw schooljaar altijd een spannende gebeurtenis. Des te leuker is het om de klas/ school feestelijk te versieren. Hoe leuk is het als je 4 jarige kleuter voor het eerst naar school gaat om het thuis te versieren met ballonnen, papieren slingers etc. Met deze vrolijke feestversieringen maak je van een eerste schooldag/ schoolweek er echt een mooi feest van, daar helpen we je bij Feestwarenhuis.nl graag mee. Je kunt alles in de webshop bestellen, we zorgen dat het je bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.

We hebben bij Feestwarenhuis.nl een mooie verzameling school start versieringen om een eerst schooldag zowel thuis als op school feestelijk aan te kleden. De vlaggenlijnen, swirls, ballonnen en folieballon zorgen voor een feestelijk geheel. Ook leuk om te gebruiken bij een themafeest waarbij cijfers en letters centraal staan.

Wil je in de vakantie thuis ook iets doen aan de cijfers en letters, dan is het wellicht leuk om bij de letterslinger allemaal – feestelijke – voorwerpen te zoeken. A = armband B = bellenblaas C = cupcake … K = knutselartikelen L = letterslinger M = make-up …. S= stempels