Voetbal versiering

Toont alle 54 resultaten

Olé, olé, olé, olé..
Is uw kleine bink binnenkort jarig en geeft hij een verjaardag feestje en houdt toevallig ook nog eens van voetbal? Wij van Feestwarenhuis.nl hebben namelijk een uitgebreid assortiment van Voetbal.

Hoe stoer is het als de vriendjes en vriendinnetjes op visite komen en het huis helemaal is versierd met het thema voetbal. Zo hebben wij verschillende soorten slingers en ballonnen van het thema voetbal en hoe leuk zou het nog eens zijn als u dit thema combineert met de favoriete voetbalclub kleuren!

Bij verjaardagen horen natuurlijk allemaal lekkere dingen! Dek uw tafel met het voetbal tafelservies voor een echte stoere verjaardag.

Wilt de kleine vriendjes en of vriendinnetjes uitnodigen? Dat kan met de voetbal uitnodigingen en na afloop krijgen de kinderen een uitdeelzakje met traktatie mee naar huis.

Heeft u nog geen idee voor een cadeau? Wij hebben een leuke pluche voetbaltas voor de jarige!

Wij weten zeker dat uw kind de dag van zijn of haar leven heeft en dat de vriendjes en vriendinnetjes deze dag niet snel zullen vergeten!!

Is er iemand binnenkort jarig? Stuur een ballonpost en ze zullen zeker verrast zijn.
Hoe leuk is het om een kind te verrassen met zijn/haar verjaardag met de Ballonpost- Verjaardag. De spanning om de doos te openen, de glimlach als de ballon eruit komt, en zeg nou zelf ballonnen en kinderen is altijd plezier.
Voor meer inspiratie en andere thema’s kijkt u op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel Feestwarenhuis.nl.
Verjaardagen viert u samen met Feestwarenhuis.nl!!