Pieten accessoires

Toont alle 38 resultaten

pieten accessoiresOp zoek naar de beste Pieten accessoires?

Nog heel even wachten en dan is de Goedheiligman met zijn Pietenbazen weer in het land! Bekijk hier alle Pieten accessoires.

Hoe geweldig is het om al die blije kindergezichtjes weer te zien? Ook dit jaar hebben wij bij Feestwarenhuis weer een uitgebreid assortiment van accessoires.

Verkleed je als een echte Piet met de Pieten accessoires van Feestwarenhuis.
Met de panty of maillot in de kleur zwart of wit, De zwarte schoenen gespen, Pieten kragen, Pieten handschoenen, Pruiken, Pieten pak, Sinterklaas schmink en natuurlijk niet te ontbreken de strooizak voor al het lekkers bent u in een hand omdraai de Coolste Piet die er is!

Verkleed u uw liever als de echte Sint met de Sinterklaas – Accessoires Sinterklaas van Feestwarenhuis. Met de witte handschoenen, De staf van Sinterklaas, De mooie ring, Rode stola en natuurlijk om het af te maken het Grote boek van Sinterklaas bent u niet meer ter onderscheiden van de echte Sint.

Heeft u er nu al zin in? Shop in onze webshop en kijk bij Sinterklaas Accessoires, Kostuum Volwassenen, Kostuum Kinderen of Decoratie voor onze andere artikelen of kom gerust even langs in de winkel van Feestwarenhuis.

Sinterklaas viert u samen met Feestwarenhuis!!