Pietenpak kind

Home  ›  Feestdagen  ›  Sinterklaas  ›  Pietenpak kind

Producten filteren

Prijs

Productcategorie

Thema / Personage

Sorteren op

Klantbeoordelingen

pietenpak kindPietenpak voor een kind kopen?

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan..

Ja Ja het aftellen is begonnen, nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover! Onze grote kindervriend Sinterklaas en zijn Pieten komen weer naar Nederland! Natuurlijke willen de kinderen als hulp Pietje spelen en hoe kan dat anders met onze mooie kinder Pietenpakken van Feestwarenhuis.

Feestwarenhuis heeft verschillende Pietenpakken kind. Van eenvoudig tot luxe kinderpietenpakken, jongetje of meisje, groot of klein het maakt niet uit. Zo hebben wij van alles wat.

Wilt uw kind verkleed als Piet? Geen probleem wij hebben leuke Pieten kostuums in allerlei kleuren en maten, Pieten Pak Jurkje met Petticoat of Pieten Pak met broek of alleen een cape of baret. De Pieten Kostuums bestaan uit: jasje, broek of rok en een baret met veer. Deze kinderpietenpakken zijn zeer geschrikt voor professioneel gebruik.

Wilt ook verkleed? Ga dan naar Sinterklaas- Pakken Volwassenen en tover u en uw kind in een hand omdraai als Sint of Piet met de kostuums van Feestwarenhuis.

Heeft u er nu al zin in? Shop in onze webshop en kijk bij Sinterklaas AccessoiresPieten Accessoires of Decoratie voor onze andere artikelen.

Sinterklaas viert u samen met Feestwarenhuis!!