Sinterklaas kostuum

Home  ›  Feestdagen  ›  Sinterklaas  ›  Sinterklaas kostuum

Producten filteren

Prijs

Gelegenheid

Thema / Personage

Sorteren op

Toont alle 3 resultaten

Klantbeoordelingen

Sinterklaas kostuumSinterklaas kostuum kopen?

O kom maar eens kijken…

Het is bijna weer zover. Ja Ja u raad het al De Sint en zijn Pieten komen weer naar Nederland. Voor de Sinterklaas kostuum zit je goed bij Feestwarenhuis.

Geweldig hè al die zingende kinderstemmen die vol spanningen zitten te wachten wanneer de Sint en zijn Pieten langs komen. Opeens word er keihard op de deur geklopt. De kinderen worden wild en als de deur open gaat pakken de Pieten een hand strooigoed uit de luxe strooizak “ verkrijgbaar bij Feestwarenhuis” en gooien alles naar binnen!

Heeft u er ook al zoveel zin in? Dan zit u hier bij Sinterklaas- Pakken Volwassenen goed, want naast de Sinterklaas Accessoires en Pieten Accessoires en de decoratie hebben wij ook hele mooie Sinterklaaspakken voor u. De Sinterklaaspakken zijn er in verschillende maten en kleuren en bestaan uit: broek, shirt en de bijpassende baret met veer. Met de Pieten kraag, Maillot, Pieten handschoenen, Pieten pruik en strooizak is het kostuum compleet. De Sinterklaas kostuums zijn zeer geschrikt voor professioneel gebruik.

Wilt u en u kleine mini Sint of Piet in de zelfde outfit? Geen probleem de Sinterklaas en Pieten pakken zijn er ook in kindermaten! Ga Pietenpak kind en bestel!

Heeft u er nu al zin in? Shop in onze webshop en kijk bij Sinterklaas AccessoiresPieten Accessoires of Decoratie voor onze andere artikelen. Ballonnenkoning.

Sinterklaas viert u samen met Feestwarenhuis!!