Folieballonnen Disney en Cartoon

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen Disney en Cartoon

Toont alle 27 resultaten

Klantbeoordelingen

Mickey Mouse. Wie kent hem niet? Onze Folieballonnen Disney & Cartoon met ballonnen van Mickey en veel meer van zijn Disney vriendjes en vriendinnetjes. En niet alleen van Disney. We hebben Folieballonnen van veel meer cartoons en personages. Kijk rond in ons assortiment en gegarandeerd dat u het merendeel herkent. Deze ballonnen zijn leuk voor (kinder)verjaardagen, als beterschapswens, bij een themafeest of gewoon voor de Disney-fans. Waan je Wibi Soerjadi en bestel snel één van deze mooie en kwalitatief sterke folieballonnen bij Feestwarenhuis.nl.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Disney & Cartoon. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Emoji / Smiley? Of onze Folieballonnen Verjaardag of Folieballonnen Valentijnsdag? Wij heten niet voor niets De Ballonnenkoning!

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!