Leeftijd ballon versturen

Home  ›  Ballonnen  ›  Ballon versturen  ›  Leeftijd ballon versturen

Resultaat 1–96 van de 197 resultaten wordt getoond

Klantbeoordelingen

12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar…. Een leeftijd ballon versturen!

Het feest kan beginnen want jubileum betekend feest en wat is een feestje nou zonder ballonnen?! Zo hebben wij van Feestwarenhuis een uitgebreid assortiment van Ballonpost- Jubileum.

Een jubileum is een herdenking van een gebeurtenis (zoals de huwelijksverjaardag van een huwelijk, indiensttreding) die een bepaald aantal (meestal een veelvoud van 5) jaren geleden is. Is er een mijlpaal bereikt en wilt u iemand feliciteren met het behalen van een speciaal jubileum en bent u opzoek naar een originele ballon? Dat kan met de jubileum ballonnen van Feestwarenhuis. Heeft u zelf binnenkort een jubileum? Ga dan naar Trouwerij Speciale Momenten voor ons uitgebreide jubileum assortiment en er zit vast wel wat voor u bij!

Wij hebben niet alleen de categorie Ballonpost-Jubileum, maar ook onder andere Ballonpost- geboorte, huwelijkgeslaagd, sport en spel en nog veel meer!

Ook voor andere ballonnen zit u hier goed bij Feestwarenhuis. Zo hebben wij verschillende soorten en maten ballonnen. Wij hebben BallonnenBedrukte BallonnenFolie Ballonnen en ook Toebehoren en accessoires. Ons assortiment is zo groot er zit voor iedereen wel wat bij.
Alle ballonnen van Ballonpost worden verzonden in een doos met confetti en een boodschap die netjes word geprint op een kaartje.
Let op! De ballonnen worden niet standaard gevuld met helium. Wilt u de ballon gevuld met helium bestellen, kies dan voor de optie: “Deze ballon als ballonpost verzenden”.
Leuk hè al die ballonnen! Kijk voor ons uitgebreide assortiment op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.
Ballonnen geeft u samen met Feestwarenhuis!!