Geslaagd ballon versturen

Toont alle 33 resultaten

Hoera, geslaagd! Schooldiploma, rijbewijs of zwemdiploma?
Eindelijk is het zover! Na keihard leren, oefenen en blokken is het zover GESLAAGD!! Verras degene en verstuur een geslaagd ballon met helium gevuld. Geslaagd ballonpost is geweldig om te ontvangen op zo’n gelegenheid.

Wilt u binnenkort het huis versieren om iemand te verrassen omdat hij of zij geslaagd is voor zijn of haar schooldiploma, rijbewijs of zwemdiploma. Decoreer uw huis met de artikelen van Feestwarenhuis. Ga naar Geslaagd en bekijk ons uitgebreide assortiment. Zo hebben wij leuke borden, servetten, slingers, tafelkleed, confetti, markeerlinten en nog veel meer. U kunt immers ook de geslaagde goed versieren met de tiara, rozet en de afstudeer hoed.

Wij hebben niet alleen de categorie Ballonpost-Geslaagd, maar ook onder andere Ballonpost- geboorte, huwelijkbeterschap, sport en spel en nog veel meer!

Ook voor andere ballonnen zit u hier goed bij Feestwarenhuis. Zo hebben wij verschillende soorten en maten ballonnen. Wij hebben BallonnenBedrukte BallonnenFolie Ballonnen en ook Toebehoren en accessoires. Ons assortiment is zo groot er zit voor iedereen wel wat bij.

Alle ballonnen van Ballonpost worden verzonden in een doos met confetti en een boodschap die netjes word geprint op een kaartje.
Let op! De ballonnen worden niet standaard gevuld met helium. Wilt u de ballon gevuld met helium bestellen, kies dan voor de optie: “Deze ballon als ballonpost verzenden”.
Leuk hè al die ballonnen! Kijk voor ons uitgebreide assortiment op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.
Ballonnen geeft u samen met Feestwarenhuis!!