Toont alle 48 resultaten

Nieuw leven is geboren, wat een wonder!
Baby geboren? Verras de kersverse ouders met een geboorte ballon van Ballonpost- Geboorte. Feliciteer de trotse ouders met hun pasgeboren kind met een helium ballon. Voor oudere broers en zussen is de komst van een baby ook erg spannend. Met een leuke Ballon van Big Sis of Big Brother voelen ook zij zich helemaal betrokken. De geboorte ballonnen hebben wij in verschillende maten, vormen en kleuren. Heeft u een babyshower? Zelfs voor de babyshower hebben wij ballonnen. Met de geboorte ballonnen van Feestwarenhuis voelt de baby zich zeker welkom! Op zoek naar andere artikelen van geboorte? Kijk dan eens bij Geboorte en misschien zit er iets voor u bij.

Wij hebben niet alleen de categorie Ballonpost- Geboorte, maar ook onder andere Ballonpost- Beterschaphuwelijk, verjaardag, liefde en nog veel meer!

Ook voor andere ballonnen zit u hier goed bij Feestwarenhuis. Zo hebben wij verschillende soorten en maten ballonnen. Wij hebben BallonnenBedrukte BallonnenFolie Ballonnen en ook Toebehoren en accessoires. Ons assortiment is zo groot er zit voor iedereen wel wat bij.
Alle geboorte baby ballonnen van Ballonpost worden verzonden in een doos met confetti en een boodschap die netjes word geprint op een kaartje.
Let op! De ballonnen worden niet standaard gevuld met helium. Wilt u de ballon gevuld met helium bestellen, kies dan voor de optie: “Deze ballon als ballonpost verzenden”.
Leuk hè al die ballonnen! Kijk voor ons uitgebreide assortiment op onze webshop of kom gerust even langs in onze winkel De Ballonnenkoning.
Ballonnen geeft u samen met Feestwarenhuis!!