Auto decoratie

Toont alle 31 resultaten

Zoekt u leuke en mooie autodecoratie voor de trouwauto of volgauto’s die voldoen aan uw wensen of thema van uw huwelijk? Feestwarenhuis is gespecialiseerd in trouwartikelen en heeft dus ook mooie versiering, strikken en tule voor op de motorkap. Maak uw bruiloft compleet met de Auto decoratie van Feestwarenhuis.nl!

Een onvergetelijke trouwerij gebeurd bij de ceremonie. De gasten schrijven in het gastenboek met alleen maar de beste wensen voor het leven samen, hiervoor dient een ook een bijpassend pennenset te zijn. Rozenblaadjes wat uit strooimandjes worden gestrooid of bellenblaas bij entree en een ringkussen voor de ringen die de liefde verzegelen. Alle onderdelen voor bij de ceremonie is voor u te vinden bij Feestwarenhuis.nl

Na de ceremonie kan het bij het diner of feest ook nergens aan ontbreken. Dit kan allemaal in hetzelfde thema, rose gold, MR & MRS, everyday love en nog veel meer mogelijkheden om alles bij elkaar te laten passen. Feestwarenhuis.nl heeft champagneglazen, tafeldecoratie en servetten, dit allemaal is te vinden onder trouwrij bij Diner & Feest.

Om het voor de gasten en uzelf nog onvergetelijker te maken kunt u Photoprops nemen en bedankjes doosjes of bedankjes zakjes.

Ook voor de speciale gelegenheden ervoor en later heeft Feestwarenhuis aan alles gedacht. Voor zowel het vrijgezellenfeest als voor een jubileum. Kijk hiervoor onder trouwerij bij speciale momenten.
Krijgt u nu al de kriebels? Kijk dan snel naar ons assortiment in onze webshop of kom gerust  even langs in onze winkel.
Uw auto versierd u samen met Auto decoratie van Feestwarenhuis.nl