Folieballonnen Palmblad

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen Palmblad

Producten filteren

Verpakt per

Beoordelingen

Toont alle 4 resultaten

Klantbeoordelingen

Deze Folieballonnen Palmblad zijn de ideale aanvulling op een PINEAPPLE VIBES themafeest of FLAMINGO PARADISE themafeest. De folieballonnen kunnen in verschillende kleuren gecombineerd worden voor een onvergetelijke tropische decoratie.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Palmblad. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Vaderdag? Of onze Folieballonnen Liefde of Folieballonnen Beterschap? Wij heten niet voor niets Feestwarenhuis.nl!

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!