Folieballonnen Manen

Home  ›  Ballonnen  ›  Folieballonnen  ›  Folieballonnen Manen

Toont alle 5 resultaten

Klantbeoordelingen

Onze Folieballonnen Manen komen in vele kleuren en zijn gelijk te herkennen: de maan! Deze folieballonnen zijn leuk voor een babyshower, kraamfeestje, kinderverjaardag, ramadan of het vieren van het Suikerfeest of Offerfeest. Deze ballonnen zijn geschikt om te vullen met helium, dus ideaal om uw huis mee te decoreren of mee te nemen als presentje.

Maar het stopt niet bij Folieballonnen Manen. Zo hebben we tal van categorieën Folieballonnen. Wat dacht u van de Folieballonnen Harten? Of onze Folieballonnen Jubileum of Folieballonnen Valentijnsdag? Wij heten niet voor niets Feestwarenhuis.nl!

Bij Feestwarenhuis.nl slaagt u altijd voor uw feestartikelen. Of het nou voor een verjaardag, een trouwerij of de viering van een feestdag is: wij hebben producten die elke gelegenheid nóg feestelijker maken. Kijk rond in onze webshop en raak verdwaald tussen de meer dan 10.000 producten die wij op voorraad hebben. En is dat nog niet genoeg? Wekelijks voegen wij meer dan 100 producten toe aan onze voorraad!

Hulp nodig? Aarzel niet en stuur ons een email op info@deballonnenkoning.nl. Liever persoonlijk contact? Bel ons op ons telefoonnummer:  010-418 6182. Maar wij snappen dat u een product liever ‘in het echt’ wilt zien. Kom dan langs in onze feestshop! Wij zijn gevestigd aan de Spoorhaven 62 in Berkel en Rodenrijs. Geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 staan wij klaar om al uw klantvragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens!